PRODAJA – STAN: 110m2 – Tašmajdan, Vračar, Beograd

  • 110 m2
  • Namešten
  • 1 - sprat

Na prodaju je prostran i moderno uređen trosobni stan sa ukupnom kvadraturom od 91 kvadratnih metara, koji se nalazi na prvom spratu šestospratne zgrade. Stan je dvostrano orijentisan i ima izlaze na dvorišnu stranu zgrade kao i ka ulici, a zajedno sa terasom od 15 kvadratnih metara, ukupna površina je 110 kvadratnih metara.

Unutar stana se nalaze dve spavaće sobe, prostran dnevni boravak, trpezarija, kuhinja, kupatilo i hodnik, što ga čini idealnim za udoban život. Stan je renoviran pre 15 godina i još uvek se nalazi u izvrsnom stanju.

Ovaj objekat takođe ima prednost što ima pristup privatnom parkingu koji se nalazi u dvorištu zgrade, iako nije uknjižen i nije u vlasništvu prodavca. Parking je dostupan za korišćenje uz saglasnost stanara i obezbeđen je rampom i katancem.

Stolarija u stanu je PVC, a ulazna vrata su protivprovalna, što pruža dodatni osećaj sigurnosti. Stan je uknjižen 1/1, a cena je 400.000€.

Ovo je idealna prilika za one koji traže prostran i udoban stan u mirnoj i prijatnoj zoni grada, a koji nudi sve pogodnosti savremenog načina života. Kontaktirajte nas odmah da biste zakazali gledanje stana i iskoristili ovu izvanrednu priliku.

BC PROPERTIES BEOGRAD
adresa: Trg Nikole Pašiča 5, Beograd
telefon: +381 64 000 00 26
www.bcproperties.rs

  • 110 m2
  • Namešten
  • 1 - sprat

BC PROPERTIES BEOGRAD
Agencija za nekretnine
Telefon: +381 64 00000 26
Email: info@bcproperties.rs

Send listing report

You already reported this listing

This is private and won't be shared with the owner.

Appointments

 

 / 

Sign in

Send Message

My favorites

Application Form

Claim Business

Share