PRODAJA – STAN: 213m2 – Landmark Residence, Bulevar Kralja Aleksandra, Beograd

  • 213 m2
  • 9 - sprat

Na prestižnoj lokaciji u samom centru Beograda, na adresi Bulevar Kralja Aleksandra 142, opština Vračar, uskoro će biti izgrađen Landmark Residence, impresivni stambeno-poslovni kompleks. Ovaj projekat je dizajniran po uzoru na naš prethodni uspešni projekat, Kneza Milosa Residence, smešten na mestu nekadašnje američke ambasade.

Landmark Residence se sastoji od tri lamele, koje u nadzemnom delu formiraju tri celine, sa različitim brojem spratova - od P+4+2Ps do P+8+Ps, u zavisnosti od pozicije na parceli. Unutar kompleksa se nalazi prelepo uređeno dvorište sa zelenim površinama koje će biti na raspolaganju svim stanarima.

Garaža je smeštena na četiri podzemne etaže, sa pristupom iz Sredačke ulice. Dvosmerne natkrivene rampe, širine 5.5m i nagiba do 15%, omogućavaju nesmetan ulaz i izlaz iz garaže.

Landmark Residence je ne samo predivan, moderno dizajniran stambeno-poslovni kompleks, već je i idealno mesto za život u samom srcu Beograda. Nalazi se u neposrednoj blizini brojnih prodavnica, restorana i kafića, a samo nekoliko minuta hoda deli vas od prelepih parkova, muzeja i kulturnih institucija koje ova metropola nudi.

Svaki stan u kompleksu ima savremeni, prostrani dizajn, vrhunsku završnu obradu, kao i velike prozore koji nude predivan pogled na grad. Zahvaljujući raznovrsnim opcijama stanova, od manjih jednosobnih do velikih penthausa, svako će naći idealno rešenje za sebe.

Bez sumnje, Landmark Residence predstavlja idealnu priliku da uživate u vrhunskom, modernom životu u samom srcu Beograda. Zakažite sastanak sa našim timom i saznajte kako možete postati deo ove neponovljive zajednice.

Planirani završetak gradnje je u oktobru 2024. godine.

Kontaktirajte nas i zakažite sastanak kako biste saznali više o ovom impresivnom projektu.

BC PROPERTIES BEOGRAD
adresa: Trg Nikole Pašića 5, Beograd
telefon: +381 64 000 00 26
email: office@bcproperties.rs

  • 213 m2
  • 9 - sprat

BC PROPERTIES BEOGRAD
Agencija za nekretnine
Telefon: +381 64 00000 26
Email: info@bcproperties.rs

Send listing report

You already reported this listing

This is private and won't be shared with the owner.

Appointments

 

 / 

Sign in

Send Message

My favorites

Application Form

Claim Business

Share