PRODAJA – STAN: 66m2 + 35m2 potkrovlje – Blok 62, Dušana Vukasovića, Novi Beograd

  • 102 m2
  • Polunamešten
  • 4 - sprat

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo ovaj prostrani stan na prodaju u prestižnoj lokaciji Novog Beograda, u Bloku 62, u ulici Dušana Vukasovića. Ovaj stan je duplex, sa donjim delom površine 67m2 i potkrovljem površine 35m2. Potkrovlje trenutno nije adaptirano, dok donji deo stana obuhvata jednu spavaću sobu, jednu dnevnu sobu, kuhinju sa trpezarijom, kupatilo i terasu.

Ova zgrada je useljena 2005. godine, pružajući kvalitetnu gradnju i odličnu izolaciju. Eloksirana bravarija i centralno grejanje doprinose udobnosti i kvalitetu života u ovom stanu. Velux krovni prozori pružaju prirodno osvetljenje i stvaraju prijatan ambijent.

Dodatne pogodnosti uključuju podrum, koji pruža dodatni prostor za skladištenje. Stan je južno orijentisan i pruža pogled na dvorište, što stvara mirno okruženje i prijatnu atmosferu.

Lokacija ovog stana je izuzetno atraktivna, nalazi se u blizini svih bitnih sadržaja, uključujući prodavnice, restorane, parkove i javni prevoz. Novi Beograd je poznat po svojoj modernoj infrastrukturi i raznovrsnim mogućnostima za rekreaciju i zabavu.

Ne propustite priliku da postanete vlasnik ovog prelepog stana u željenoj lokaciji. Kontaktirajte nas danas kako biste zakačili svoj termin za obilazak i saznali više o ovoj izuzetnoj nekretnini.

BC PROPERTIES BEOGRAD
adresa: Trg Nikole Pašića 5, Beograd
telefon: +381 64 000 00 26
email: office@bcproperties.rs

  • 102 m2
  • Polunamešten
  • 4 - sprat

BC PROPERTIES BEOGRAD
Agencija za nekretnine
Telefon: +381 64 00000 26
Email: info@bcproperties.rs

Send listing report

You already reported this listing

This is private and won't be shared with the owner.

Appointments

 

 / 

Sign in

Send Message

My favorites

Application Form

Claim Business

Share