PRODAJA – STAN: 77m2 – Dušana Popovića, Zvezdara, Kluz, Beograd

  • 77 m2
  • Namešten
  • 5 - sprat

Ovo je pravi biser među stanovima! Prekrasan stan sa panoramskim pogledom na grad, površine 44m2, smešten na IV spratu dobro održavane zgrade sa liftom i centralnim grejanjem. Sa svojom prostranom terasom od 33m2, ovaj stan je savršen za one koji žele da uživaju u nezaboravnim pogledima na grad i okolinu.

Zgrada je građena 2007. godine od kvalitetnih materijala, a zidovi su debeli 30cm, tako da se nećete morati brinuti o buci ili temperaturnim razlikama. Stan je kompletno renoviran i sređen sa pažnjom, tako da neće biti potrebe za dodatnim ulaganjima. Hidroizolacija na terasi, kupatilu i kuhinji je nedavno urađena, kao i nove vodovodne cevi i elektroinstalacije. Kupatilo i kuhinja su pažljivo dizajnirani kako bi se iskoristio svaki centimetar prostora, a ugrađena tehnika (ugradna rerna, grejna ploča, klima) čine ovaj stan savršenim za moderno stanovanje.

Poseban akcenat je na prostranoj terasi od 33m2 koja pripada samo ovom stanu i koja je savršena za uživanje u sunčanim danima ili večernjim časovima. Na terasi su postavljene nove pločice i oluci, a spoljna česma omogućava jednostavno pranje terase i zalivanje cveća. Nova rasveta stvara predivnu atmosferu za uživanje u večernjim časovima.

Stan ima prirodnu ventilaciju u kuhinji i kupatilu, kao i lep, čist i suv podrum koji se može doći liftom. Ispred zgrade uvek ima mesta za parkiranje, a okolina je mirna i zelenila. Stan se može prodati prazan ili namešten, što pruža kupcu fleksibilnost i mogućnost prilagođavanja svom ukusu.

Sve ovo čini ovaj stan savršenim izborom za one koji traže kvalitetno stanovanje u mirnom i prijatnom okruženju, a uz to i sa predivnim pogledom na grad. Ne propustite ovu jedinstvenu priliku i zakažite svoj termin za razgledanje što pre!"

*stan je uknjižen na 44m2 korisne površine a terasa nije uknjižena i ona iznosi 33m2!

BC PROPERTIES BEOGRAD
adresa: Trg Nikole Pašiča 5, Beograd
telefon: +381 64 000 00 26
www.bcproperties.rs

  • 77 m2
  • Namešten
  • 5 - sprat

BC PROPERTIES BEOGRAD
Agencija za nekretnine
Telefon: +381 64 00000 26
Email: info@bcproperties.rs

Send listing report

You already reported this listing

This is private and won't be shared with the owner.

Appointments

 

 / 

Sign in

Send Message

My favorites

Application Form

Claim Business

Share