➪ PRODAJA – STAN: 79m2 – Zvezdara, Dimitrija Tucovića, Beograd – NOVOGRADNJA –

  • 79 m2
  • Prazan
  • 5 - sprat

CENE SU IZRAŽENE SA UKLJUČENIM PDV-om.

💸 CENA - 259.314 €
📏 m2/€ - 3.300 m2/€

Završetak radova Avgust 2023 god.

Na prodaju je stan u novogradnji, smešten na Zvezdari u blizini Dimitrija Tucovića. Površine je 78.58m2, ovaj stan je savršen izbor za udoban život u tri spavaće sobe!

Unutar stana se nalazi jtri spavaća soba, dnevna soba, kuhinja i kupatilo. Stan je opremljen centralnim grejanjem, dok je hrastov parket prve klase postavljen u svim prostorijama. Takođe, u stanu se nalazi klima uređaj za prijatnu temperaturu tokom cele godine.

Stolarija u stanu je PVC sa troslojnim staklima i argonom, a tu su i aluminijumske roletne koje pružaju dodatnu sigurnost i privatnost. Keramika u stanu je prve klase, uvožena iz Španije i Italije. Stan je opremljen sigurnosnim vratima, a fasada je izrađena od demit materijala i fundermaxa sa kamenom vunom, što pruža odličnu toplotnu i zvučnu izolaciju.

Posebna pažnja je posvećena unutrašnjosti stana, gde su podovi i unutrašnji zidovi obloženi kamenom vunom, doprinoseći dodatnoj toplotnoj i zvučnoj izolaciji.

Cena stana je sa uračunatim PDV-om, uz mogućnost povraćaja PDV-a. Takođe postoji mogućnost kupovine parking mesta u garaži koja je opremljena liftom i funkcionise kao klackalica sistem za parkiranje. Cena iznosi 18.000 i 20.000 eur + PDV.

Ovo je izuzetna prilika za kupovinu stana u novogradnji sa visokim standardima kvaliteta. Ne propustite priliku da steknete svoj dom u mirnom okruženju Zvezdare. Za više informacija i zakazivanje obilaska stana, slobodno nas kontaktirajte odmah.

CENE SU IZRAŽENE SA UKLJUČENIM PDV-om.

💸 CENA - 259.314 €
📏 m2/€ - 3.300 m2/€

Završetak radova Avgust 2023 god.

BC PROPERTIES BEOGRAD
📞 +381 64 000 00 26
📍 Trg Nikole Pašića 5, Belgrade
✉️ office@bcproperties.rs

  • 79 m2
  • Prazan
  • 5 - sprat

BC PROPERTIES BEOGRAD
Agencija za nekretnine
Telefon: +381 64 00000 26
Email: info@bcproperties.rs

Send listing report

You already reported this listing

This is private and won't be shared with the owner.

Appointments

 

 / 

Sign in

Send Message

My favorites

Application Form

Claim Business

Share