PRODAJA – STAN: 85m2 – Vračar, Čuburski park/Crveni krst, Beograd

  • 85 m2
  • Prazan
  • 2 – sprat

Ovaj predivan stan od 85.38m2 nalazi se na izuzetnoj lokaciji, u neposrednoj blizini Čuburskog parka. Stan je smešten u zgradi koja se sastoji od samo sedam luksuznih stanova, a izgrađena je od najkvalitetnijih materijala i sa visokim standardima energetske efikasnosti.

Zgrada ima osam natkrivenih parking mesta u garaži koje su dostupne putem auto lifta, što je dodatni komfor za stanare.

Unutar stana možete uživati u prostranom prostoru sa maksimalno iskorišćenim prostorom, a kupatila su moderno dizajnirana i opremljena kvalitetnom sanitarijom i tuš kabinama.

Sva stolarija u stanu je aluminijska, petokomorna, a ClimaGuard Solar stakla omogućavaju optimalnu propustljivost svetlosti i odličnu izolaciju toplote i zaštitu od sunčeve energije. Stan je takođe opremljen sigurnosnim vratima i sobna vrata standardnih dimenzija.

Projektovano centralno grejanje povezano je na gradske elektrane, što omogućava smanjenje računa za energiju. Uz stan dobijate i ostavu u podrumskom delu zgrade koju možete koristiti za odlaganje vaših stvari.

Ulaskom u zgradu osetićete se kao da ste ušli u luksuzni hotel ili modernu vilu, s obzirom na to da je zgrada moderno dizajnirana, održavana i vrlo atraktivna. Ovo je savršeno mesto za vas i vašu porodicu, a ovaj stan vam pruža potpunu udobnost, sigurnost i luksuzan stil života.

Sve u svemu, naš luksuzni stan pruža vam potpunu udobnost, sigurnost i savršeno mesto za život koji se ne sme propustiti.

CENA BEZ PDV-a: 293.590 EUR/m2

BC PROPERTIES BEOGRAD
adresa: Trg Nikole Pašiča 5, Beograd
telefon: +381 64 000 00 26
www.bcproperties.rs

  • 85 m2
  • Prazan
  • 2 – sprat

BC PROPERTIES BEOGRAD
Agencija za nekretnine
Telefon: +381 64 00000 26
Email: info@bcproperties.rs

Send listing report

You already reported this listing

This is private and won't be shared with the owner.

Appointments

 

 / 

Sign in

Send Message

My favorites

Application Form

Claim Business

Share