PRODAJA – STAN: 90m2 – Braće Jerkovića, Voždovac

  • 90 m2
  • Namešten
  • 5 - sprat

Prodajemo elegantan duplex stan u naselju Braće Jerković, na Voždovcu, koji će vas oduševiti svojim funkcionalnim rasporedom i prefinjenim dizajnom. Ovaj nadograđeni stan iz 2011. godine prostire se na 90 kvadratnih metara i nudi visok nivo udobnosti i luksuza.

Stanje nekretnine je besprekorno i uknjiženo. Donji nivo ovog predivnog doma ima 63m2 i sastoji se od dve spavaće sobe, prostrane dnevne sobe sa trpezarijom, moderno opremljene kuhinje sa visokokvalitetnom tehnikom i kupatila. Terasa je idealno mesto za opuštanje i uživanje na svežem vazduhu.

Gornji nivo stana je galerija površine 27m2, koja predstavlja funkcionalni i stilski dodatak ovom domu. Galerija može biti korišćena kao dodatna soba za spavanje, radna soba, biblioteka ili prostor za zabavu. Sa svojom predivnom prirodnom svetlošću, galerija dodaje notu elegancije i prostranosti.

Ova nekretnina je idealna za porodice ili parove koji žele da žive na atraktivnoj lokaciji, blizu svih pogodnosti i sadržaja. Zgrada u kojoj se nalazi stan nema lift, što može biti prednost za one koji žele vežbati i održavati aktivni životni stil.

Ne propustite priliku da budete ponosni vlasnik ovog prelepo dizajniranog doma. Zakažite svoju posetu već danas i uverite se u sve što ovaj stan nudi. Kontaktirajte nas da bismo vam pružili sve informacije koje su vam potrebne!

BC PROPERTIES BEOGRAD
adresa: Trg Nikole Pašića 5, Beograd
telefon: +381 64 000 00 26
email: office@bcproperties.rs

  • 90 m2
  • Namešten
  • 5 - sprat

BC PROPERTIES BEOGRAD
Agencija za nekretnine
Telefon: +381 64 00000 26
Email: info@bcproperties.rs

Send listing report

You already reported this listing

This is private and won't be shared with the owner.

Appointments

 

 / 

Sign in

Send Message

My favorites

Application Form

Claim Business

Share