PRODAJA – STAN: 91m2 – NOVOGRADNJA – Novi Beograd

  • 91 m2
  • Namešten
  • 9 - sprat

Tražite vrhunski stan u popularnom delu Novog Beograda? Ova nekretnina je upravo ono što tražite!

Ovaj predivan, trosobni stan ima 91m², a nalazi se na 9. spratu zgrade koja je pažljivo dizajnirana da zadovolji najzahtevnije standarde moderne gradnje. Stan je dvostrano orijentisan i ima mogućnost transformacije u četvorosoban, što ga čini vrlo atraktivnom opcijom za porodice koje traže više prostora. Uz to, stan ima dve terase sa neverovatnim pogledom na grad.

Stan je osmišljen sa pažnjom prema detaljima i poseduje aspiratorsku kuhinju sa prirodnim ventiliranjem, što vam omogućava da kuvate i pripremate obroke bez ikakvih problema. Osim toga, stan ima dva kupatila koja su opremljena najmodernijim uređajima.

Ova nekretnina se nalazi u novoj zgradi koja je u potpunosti useljiva, a izgrađena je sa najkvalitetnijim materijalima i opremom. Stanari uživaju u 24-časovnoj bezbednosti i miru, jer zgrada ima sopstveno obezbeđenje koje brine o vašoj sigurnosti. Osim toga, zgrada ima dvorište, prodavnice, lokale i kafiće na raspolaganju, što znači da nikada nećete morati da daleko idete da biste došli do onoga što vam je potrebno.

Kupovina stana uključuje i mogućnost parkiranja vašeg automobila u garaži na dva nivoa ispod zgrade, što je izuzetno povoljno u ovoj popularnoj oblasti Novog Beograda.

Nemojte propustiti priliku da živite u ovom fenomenalnom stanu koji je odlično pozicioniran. Pozovite nas da zakazemo obilazak stana i uverite se u kvalitet i funkcionalnost ove predivne nekretnine!

CENA STANA po m2: 3.136 EUR/m2 + 10% PDV.
CENA STANA BEZ PDV-a: 286.286 EUR + 10% PDV.

BC PROPERTIES BEOGRAD
adresa: Trg Nikole Pašića 5, Beograd
telefon: +381 64 000 00 26
email: office@bcproperties.rs

  • 91 m2
  • Namešten
  • 9 - sprat

BC PROPERTIES BEOGRAD
Agencija za nekretnine
Telefon: +381 64 00000 26
Email: info@bcproperties.rs

Send listing report

You already reported this listing

This is private and won't be shared with the owner.

Appointments

 

 / 

Sign in

Send Message

My favorites

Application Form

Claim Business

Share